Adaptăm tehnologia la provocările de business cu servicii flexibile și eficiente.

Evaluare

Analiza modului în care funcționează sistemele actuale și îndeplinesc nevoile dvs. de business, precum și identificarea proceselor ineficiente și cauzele întârzierilor de performanță.

Consultanță în implementare

Aliniem echipele de proiectare și implementare pentru a realiza soluția optimă ca timp și buget, care să răspundă nevoilor dumneavoastră.

Modernizare tehnologică

Echipa noastră de consultanți vă va ajuta să identificați cea mai potrivită tehnologie și abordare de integrare pentru mediul dumneavoastră, minimizând disconfortul și riscurile de transformare și implementare.

Consultanță

Pentru o dezvoltare strategică, serviciile noastre de consultanță vizează optimizarea tuturor proceselor tehnologice și fluxurilor de business în relația cu clienții noștri.
Punem la dispoziție cele mai bune practici și ne susținem clienții în procesul de transformare digitală cu cele mai noi tehnologii în domeniu.
Consultanții noștri vă consiliază în identificarea și selectarea soluțiilor potrivite afacerii dumneavoastră, ce stau ca fundament pentru dezvoltare și oferă suport în proiectarea proceselor de afaceri potrivite, optimizând resursele finaciare și de timp.

Software Development

Utilizăm limbaje de programare, cele mai noi tehnologii, componente software și sisteme de baze de date COTS (Commercial Of The Shelf) sau open source diverse, în funcție de cerințele proiectului.
 • Arhitectură, proiectare și design

 • Dezvoltare

 • Implementare și optimizare

 • Go live

 • Mentenanță și suport

Analiză de Business

Serviciile de analiză au scopul de a identifica soluțiile tehnice adecvate și pentru a atinge obiectivele specifice ale afacerii, prin:

 • Sintetizarea profilului de business și a tehnologiilor utilizate
 • Identificarea nevoilor și transpunerea lor în cerințe și soluții, astfel încât echipa de implementare să aibă un set de specificații bine conturat, după care să își facă un plan, iar implementarea să decurgă fără probleme
 • Suport pe toată perioada de implementare pentru ca toate cerințele să fie acoperite

Management de proiect

Implementarea unui proiect informatic nu se poate realiza fără un management de proiect profesionist atât din partea implementatorului, cât și din cea a clientului. Avantajele de care puteți beneficia folosind serviciile noastre de management de proiect sunt:

 • Privire de ansamblu asupra proiectului;
 • Experiența avansată a echipei și coordonarea membrilor ei;
 • Gestiunea eficientă a riscurilor;
 • Disponibilitate și flexibilitate în implementarea proiectelor.

Implementarea propriu-zisă

Se realizează după proiectarea soluției, cu implicarea echipei de dezvoltare, prin instalarea, configurarea și asamblarea tuturor elementelor agreate în urma analizei, urmate de testare și punere în producție.

Implementare

Implementarea este deosebit de importantă pentru reușita unui proiect și contribuie decisiv la optimizarea activității de business.
Echipa de profesioniști ai New Business Dimensions aduce în proiecte expertiza obținută prin multiple certificări și o vastă experiență a peste 10 ani de activitate. Investim permanent în pregătirea resurselor noastre umane astfel încât să fie mereu în pas cu noutățile din business și tehnologie. Metodologia de implementare include scenarii și fluxuri predefinite în funcție de specificul și nevoile fiecărui client.
photo-1497493292307-31c376b6e479

Suport și mentenanță

Râmanem alături de clienții noștri și după implementarea proiectului, răspunzand nevoilor lor cu suport tehnic sau noi optimizari ale soluției cu care lucrează.
Oferim servicii complete de mentenanță și suport cu disponibilitate aplicată dupa cerința fiecăruia.