Implementare SEMS la Grădina Botanică din București

SEMS – SISTEM INTELIGENT DE MONITORIZARE A MEDIULUI

Conceput pentru a colecta, stoca și analiza date relevante de la senzorii poziționați în diferite secțiuni ale zonei monitorizate.

Smart Environment Monitoring System este o platformă de calcul care permite dezvoltarea de soluții software de monitorizare și control de la distanță a echipamentelor instalate în diverse locații, echipamente care colectează date din mediul în care se află.

Sistemul utilizează Azure IoT Hub care oferă o comunicare fiabilă și sigură între dispozitivele IoT și de asemenea, stabilește o comunicare bidirecțională între fiecare dispozitiv și cloud-ul Azure.

Cu Azure IoT Hub se pot transmite mesaje:
– de la un dispozitiv la cloud – de exemplu, valorile temperaturii furnizate de un senzor conectat la un dispozitiv IoT, trimise pentru analiza
– de la cloud la un dispozitiv – de exemplu, un mesaj de actualizare software.

IoT Hub acceptă modele de mesagerie multiplă, cum ar fi încărcarea fișierelor de pe dispozitive și monitorizarea stării dispozitivelor conectate.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.