FAN Courier a ales New Business Dimensions pentru implementarea unei soluții avansate de Data Warehouse și Raportare BI

Prin acest demers, FAN Courier dorește să implementeze o soluție modernă și scalabilă, bazată pe tehnologia de vârf Microsoft Azure și Power BI. Această soluție va permite companiei să integreze și să analizeze datele din diferite surse, să creeze rapoarte personalizate și dashboard-uri interactive, precum și să obțină informații valoroase pentru luarea deciziilor.

Parteneriatul nostru cu NBD pentru implementarea acestei soluții inovatoare se aliniază cu angajamentul nostru de a oferi servicii de vârf clientilor noștri. Ne dorim să avem acces rapid și simplu la informații relevante, care să ne ajute să optimizăm procesele și să ne consolidăm poziția de lider pe piața de curierat.”, a declarat Daniela CatrinoiuCIO FAN Courier.

Echipa New Business Dimensions aduce în aceast proiect o expertiză vastă în domeniul managementului de date și o experiență solidă în implementarea soluțiilor Microsoft Azure și Power BI pentru clienți din diverse industrii.

Suntem mândri să fim partenerii aleși de FAN Courier pentru această inițiativă importantă. Prin implementarea acestei soluții avansate de Data Warehouse și raportare BI, ne propunem să contribuim la creșterea eficienței și competitivității companiei, oferindu-le instrumentele necesare pentru luarea deciziilor informate și agere într-un mediu de afaceri dinamic”, a afirmat Emanuel OanăDirector General – New Business Dimensions.

Implementarea soluției este deja în desfășurare, iar FAN Courier și New Business Dimensions sunt convinse că această colaborare va aduce beneficii semnificative pentru companie și clienții săi.

Despre FAN Courier

”Oriunde, cu plăcere.”

FAN Courier este o companie cu capital integral românesc, fondată în 1998 de Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai.  FAN Courier deservește cei peste 65.000 de clienți, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 8.000 de angajați si colaboratori și a unei flote auto de peste 5.500 de autovehicule.

Distincțiile obținute constant în ultimii ani de compania FAN Courier reprezintă o recunoaștere a performanței de afaceri, a implicării în dezvoltarea economică a României, a responsabilității în fața comunității și a implicării acționarilor fondatori în educarea viitoarei generații de antreprenori.

Despre New Business Dimensions

New Business Dimensions (NBD) este un pionier în introducerea soluțiilor de business intelligence în instituțiile financiare din România.

Debutând în anul 2010 cu platforma BIND – o soluție inovatoare, actualizată continuu și utilizată cu succes în domeniul raportării (MIS, raportare de business, raportare statutară), portofoliul New Business Dimensions s-a diversificat, acoperind în prezent produse și servicii din domeniul analizei și al managementului datelor menite să ofere informații de decizie în timp real.

Compania NBD a încheiat anul fiscal 2023 cu o cifră de afaceri de peste 6 milioane de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.