Răspundem tuturor provocărilor!

Cu seriozitate și entuziasm!

Problemele devin oportunități!

Transformăm volumele mari de date
în resurse cheie care pot fi utilizate cu ușurință în provocările de business.

Data Warehouse

O soluție de Data Warehouse este deosebit de importantă pentru gestionarea datelor companiei și utilizarea lor cât mai agilă și eficientă, facilitând integrarea și procesarea unitară a datelor din surse variate și oferindu-le ca informații de decizie prin instrumente de raportare.

Procesarea unitară a datelor la nivelul organizației

O soluție de Data Warehouse permite integrarea și procesarea unitară a datelor din mai multe surse. Acestea sunt prelucrate și stocate sub o nouă formă unitară pentru a putea fi organizate conform cerintelor de business.

Capacitatea de a lua decizii bazate pe informații exacte

Soluțiile de Data Warehouse conțin componente care implementate dupa o analiză atentă, validează calitatea datelor integrate.

Administrare facilă

Implementarea unei soluții de Data Warehouse permite administrarea avansată a volumelor mari de date din surse multiple, precum și disponibilitatea și utilizarea lor într-un mod facil, prin interfețe vizuale dedicate.

Datele companiei devin mai valoroase

Soluția de Data Warehouse permite accesul rapid la datele companiei favorizând utilizarea și valorificarea acestora în procesele de business și de raportare.

Soluții de Raportare & Business Intelligence

Oferă posibilitatea de a crea rapoarte ``inteligente`` utilizând instrumentele actuale de analiza a datelor. Soluțiile de Business Intelligence sprijină dezvoltarea generală a unei companii, precum și competitivitatea acesteia, indiferent de domeniul de activitate. Astfel, informațiile obținute pot fi utilizate pentru:

- Măsurarea rezultatelor
- Vizibilitatea asupra datelor financiar contabile - fluxului de numerar, marje brute, costuri operaționale etc.
- Interogarea informațiilor despre angajați, clienți, furnizori etc.
- Optimizarea proceselor
- Previzionarea veniturilor și a cheltuielilor
- etc.

Soluții de Artificial Intelligence and Machine Learning

Soluțiile de Artificial Intelligence and Machine Learning sunt tot mai intens utilizate în ultimii ani deoarece au îmbunătățit exponențial procesele de colectare, analiză și prelucrare a datelor.
Potențialul inteligenței artificiale este nelimitat și poate fi utilizat pentru a rezolva o varietate largă de probleme de business.
Utilizări:
- Recunoașterea imaginii, analiza și clasificarea datelor, recunoașterea unor modele/pattern-uri care să faciliteze luarea deciziilor;
- Învatare automată - colectarea și analiza datelor nestructurate și transformarea lor în informații valoroase care îmbunătățesc eficiența și profitabilitatea afacerii;
- Analiza documentelor, clasificarea datelor și conținutul lor;
- Modelare predictivă și prognozare;

Advanced Analytics

Având la baza un set mai larg de capabilități pe care soluțiile de BI nu le acoperă, Advanced Analytics oferă posibilitatea de a prognoza tendințele sau rezultatele de business într-o formă avansată, permițând luarea unor decizii strategice pentru viitor.
În calitate de furnizor de soluții digitale de gestionare și analiză a datelor și integrator de soluții, avem experiența și deținem know-how-ul pentru a ne susține clienții în analiza avansată și valorificarea datelor.