BCR Social Finance colaborează cu New Business Dimensions pentru digitalizarea interacțiunii cu clienții

New Business Dimensions anunţă finalizarea implementării unei soluții moderne de management al clientilor la BCR Social Finance IFN. Platforma Grafs Collections include multiple elemente de automatizare și elimină procesele manuale de culegere, agregare şi procesare a datelor uzuale ale clienţilor companiei. Aplicatia Grafs pune la dispoziţia utilizatorilor datele necesare pentru derularea activităţii, precum şi rapoarte detaliate.

BCR Social Finance IFN, parte a grupului BCR si ERSTE, oferă finanțare și educație de business pentru antreprenorii din Romania. BCR Social Finance acționează ca o întreprindere socială şi nu distribuie dividende, implicându-se activ în dezvoltarea economiei sociale și digitalizarea micilor afacerilor. Într-o lume în continuă schimbare, rapiditatea în desfășurarea activităților și găsirea soluțiilor potrivite sunt esențiale. Astfel, prin intermediul platformei dezvoltate de New Business Dimensions, BCR Social Finance asigură creşterea eficienţei operaţionale şi susţinerea deciziilor de business. Implementarea proiectului a durat trei luni şi a fost derulată 100% remote.

Noua platformă reprezintă o etapă normală în strategia de digitalizare a companiei. Credem că tehnologia și soluțiile digitale punctuale sunt instrumente utile în munca de zi cu zi, permițând o comunicare fluidă și mai rapidă. Acum  accesul la informații centralizate este mult mai facil pentru fiecare membru al echipei noastre și astfel se poate aloca mai mult timp relației directe cu clienții. Ceea ce pentru noi reprezintă un plus, întrucât produsele financiare furnizate de BCR Social Finance sunt flexibile și personalizate, iar timpul dedicat consultanței financiare pentru fiecare business este foarte important, ”afirmă Claudia Oprea, Head of Collection Department, BCR Social-Finance.

Platforma dezvoltată de New Business Dimensions poate fi implementată pe infrastructura IT proprie a clientilor, sau accesată din cloud, ca serviciu. Astfel, companiile pot beneficia de funcţionalităţi avansate de credit collection în orice scenariu le este mai avantajos: investiţie de capital (Capex) sau cheltuieli operaţionale (Opex). Soluţia funcţionează atât pe tehnologie Oracle cât şi Microsoft şi oferă acces securizat la date.

Proiectul derulat la BCR Social-Finance a combinat tehnologia modernă cu expertiza New Business Dimensions în domeniul serviciilor financiare. Proiectul a fost derulat 100% remote, iar un aspect relevant a fost buna colaborare și comunicare între membrii echipei comune, ceea ce arată un nivel ridicat de profesionalism și experiență. Rezultatul proiectului este un exemplu de creştere a eficienţei muncii prin automatizarea procesului de colectare. Indiferent de domeniu, angajaţii cu munca de birou pierd foarte mult timp căutând şi gestionand informaţiile necesare în derularea activităţii. Dincolo de funcţionalităţile specifice de collection, platforma îşi arată valoarea şi ajută utilizatorii să câştige timp şi să se concentreze pe calitatea muncii, pe care o prestează. Acesta este până la urma rolul tehnologiei,” afirmă Emanuel Oana, General Manager, New Business Dimensions.

Despre New Business Dimensions:

Înființată în anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 3,5 mil. euro in 2020, New Business Dimensions oferă clienților săi, atât din sectorul public cât și privat, o gamă variată de soluții și servicii IT, bazată atât pe produsele proprii, dar și pe portofoliul partenerilor de tehnologie. În prezent, compania se pozitionează ca principalul furnizor de soluții software de Raportare și Business Inteligence pentru piața financiar-bancară din România.

Cele peste 250 de proiecte implementate cu succes în peste un deceniu de activitate, o echipă puternică cu competențe certificate, reprezintă garanția capacității New Business Dimensions de a dezvolta și implementa soluții software într-un timp optim, menținând standarde ridicate de productivitate și punând întotdeauna nevoile clienților pe primul loc.

Despre BCR Social-Finance:

BCR Social Finance este o instituție financiară ne-bancară (IFN) ce susține dezvoltarea micilor întreprinzători prin credite adaptate nevoilor acestora. BCR Social Finance S.A. a fost  înființată în 2009 și reprezintă asocierea dintre Erste Social Finance Holding GmbH (51%) și Banca Comercială Română S.A. (49%)

Misiunea BCR Social Finance este de a crea impact pozitiv în societate, ajutând microîntreprinderile, ONG-urile și întreprinderile sociale să își atingă obiectivele prin micro-credite flexibile și educație de business. Consolidând cunoștințele financiare ale micilor întreprinzători și oferindu-le acces la servicii de finanțare specifice și personalizate în funcție de tipul organizațiilor pe care le conduc, BCR Social Finance încearcă să susțină dezvoltarea economiei sociale, atât în mediul rural, cât și urban. Printre soluțiile de creditare oferite de BCR Social Finance se regăsesc creditele Agro, creditele Business, credite cu garanție europeană EASI, credite APIA și credite speciale pentru ONG-uri și Întreprinderi sociale.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.